Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Alt indenfor videoproduktion

PROFESSIONELLE DRONE OPTAGLSER

Hos Copenhagen Production har vi speciale i droneoptagelser, til alt indenfor videoproduktion. Vi har dispensation af Trafikstyrelsen, til at arbejde med droner erhvervsmæssigt (UAS).

Vi benytter den nyeste teknologi, som sikrer den højeste kvalitet, der nemt kan inkorporeres i bl.a. spillefilm, reklamefilm, musikvideoer m.m.

Vi har blandt andet samarbejdet med DR, Dansk Standard, Visit Danmark, Novo Nordisk m.fl. 

SIKKERHED, FORSIKRING OG DISPENSATION

Det er vigtigt at understrege, at der er visse sikkerhedsregler der skal overholdes, og at det ikke er helt ufarligt når det omhandler professionelle droner. Derfor er vores piloter fuldt uddannede, til at håndtere dette korrekt og sikkert.

Ligeledes bliver alle medvirkende i vores produktioner sikkerheds briefet, før dronen sættes i luften. Vi har desuden de nødvendige lovpligtige forsikringer.

For at det overhovedet kan lade sig gøre, at flyve i f.eks. bymæssigt bebyggelse, er det et krav at man har dispensation af trafikstyrelsen, og at man selvfølgelig overholder alle gældende regler.

En stor del af vores arbejde, ligger i planlægningen, inden vi tager imod en opgave, da vi undersøger lokation og nærområdet, samt sikkerheds zoner. Når dette er på plads, er det en forudsætning at vejrforhold er forsvarligt at flyve i. 

SERVICE

Vi samarbejder så vidt muligt med vores kunder før, under og efter produktionen, så kunden kender alle muligheder og begrænsninger. Vi tilbyder bl.a at instruktøren kan følger med live i full HD på en monitor, så vi er sikre på, at de ønskede skud, kommer i kassen. 

OPGAVER OG PRISER

Vi tilbyder alt lige fra luftfotos, luftoptagelser, kranskud, inspektioner og mere til. Der er store besparelser at hente, både økonomisk og i tidsforbrug, da det ellers typisk ville skulle løses fra enten helikopter, kraner m.m. Vi har flere typer droner, alt efter opgave. 

Da hver opgave har vidt forskellige krav til sikkerhed, er der også stor forskel på priserne, og der kan derfor ikke gives en fast pris, før vi ved omfanget af projektet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du blot ønsker at høre mere om mulighederne.

Vi leverer i hele Danmark.

Fakta

Dronetyper: S1000 Premium og DJI Phantom

Kamera: Black Magic Pocket Cinema Camera (som udgangspunkt)

Max kamera vægt: 3 kg.

Max total vægt: 11 kg. 

Alle rettigheder forbeholdes Copenhagen Production. Materiale må ikke benyttes uden særlig samtykke.